Hirdetés

Preacher - Az AMC leleplezte Arseface kinézetét

|

Hirdetés

Seth Rogen és Evan Goldberg több éve készülgető Preacher adaptációjának megjelenése kevesebb mint 2 hónapnyira van, az AMC pedig - ugyan minimális mértékekben - de folyamatosan apró infómorzsákat szór a tűkön ülő rajongók számára. Pár napja kaptunk egy rövid forgatási videót, amiben a sorozat készítői nyilatkoztak és az egyik producer, Sam Catlin mesélt a nehézkes adaptálási folyamatról is. Eddig a képregény minden jelentősebb karakteréről láthattunk már egy-egy promó képet, de a rajongók nagy kedvencét nem nagyon akarták felfedni. Ezidáig! Tegnap a csatorna WonderCon paneljén leleplezésre került a képregény egyik legnépszerűbb karaktere, Arseface, aki nem éppen megnyerő külsejéről híres, habár még így sem lett annyira durva, mint képregényes változata. Rogen az egyik januári interjúja során árulta el, hogy nem állt szándékában a karakter képregényes külsejének konkrét megvalósítása az adaptációban:

Egy időben terjengett a neten egy kép, amin egy férfi sminkje pontosan úgy nézett ki, mint Arseface a képregényben. Amikor megláttam, tudtam, hogy nem kellene egy az egyben lemásolnunk, hanem inkább egy jóval... befogadhatóbb külsőt kéne alkossunk, talán ez lenne a találó kifejezés. Egy olyan karaktert akartam, akivel szimpátia alakul ki a nézőben, akiért tudnak szorítani.
Íme az első hivatalos kép az Ian Colletti által megformált Arseface karakteréről: [caption id="attachment_84672" align="aligncenter" width="640"]
A képregényes megjelenéséhez képes egy jóval visszafogottabb és emberibb sminket készítettek Ian Colletti karaktere számára.
A képregényes megjelenéséhez képes egy jóval visszafogottabb és emberibb sminket készítettek Ian Colletti karaktere számára.[/caption] Most már képet is társíthatunk Rogen mondanivalójához. Habár elsőre úgy tűnik, hogy csak kevésbé morbid képvilágot szeretnének alkotni, ami jobban elfogadhatóvá teszi a sorozatot, valójában egy nagyon ésszerű döntés volt részükről. Egyrészt a képregényes verzióhoz képest emberibb formát adtak a karakter számára, másrészt pedig a színész munkáját is könnyítették ezzel, sokkal jobb, mintha egy teljes arcra illeszkedő gumimaszkban kellene Collettinek az arcmimikáira hagyatkoznia. A képregény rajongóinak attól viszont nem kell tartaniuk, hogy kedvenc képregényük túl könnyed formát ölt majd a képernyőn, elég csak megemlíteni Jackie Earle Haley karakterét. Ti mit gondoltok Arseface szolidabb megjelenéséről? A Preacher május 22-én kerül adásba először, kizárólag az AMC-n. A sorozat első hivatalos előzetesét lejjebb görgetve megtekinthetitek Arseface képregényes verziójának kíséretében. https://www.youtube.com/watch?v=UNgI2sRzr8I
Arseface-645x370
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.