Hirdetés

Preacher - Brutális 20 másodperces teaser érkezett

|

Hirdetés

Az AMC egyik legféltettebb titka bizonyára a Preacher volt, ugyanis szinte semmit információt nem engedtek át a szűrőn. Hihetetlen titkolózás folyt Seth Rogen és Evan Goldberg több éves munkájának végeredményét illetően. Eddig összesen egy másfél perces előzetessel kellett beérnünk tavaly november óta. Az utóbbi pár hétben a sajtóvetítések megkezdésével úgy ahogy változott a helyzet, ugyan visszafogott módon, de már egyre több információ látott napvilágot. Kaptunk egy képet Arsefaceről, megleptek minket egy forgatási videóval és bejelentették, hogy Jackie Earle Haley is a színészgárdát gyarapítja egy meglehetősen morbid karakter szerepében. Most, a pár hónapos titkolózás után újabb mozgóképen láthatjuk Gareth Ennis és Steve Dillon kult képregényének adaptációját, még ha csak összesen 20 másodperc erejéig is. https://www.youtube.com/watch?v=x1FBkd6EEcU Ahogyan az első előzetesben is láthattuk, továbbra is az erőszak és a misztikum diktálja a hangulatot, ám a képregény egyediségét, sikerét és kult státuszát kétség kívül a brutalitás és a horrorisztikus elemek humorral való ötvözése hozta meg, amely az ígéretek szerint, az adaptációban is visszaköszön majd. Amilyen szorosan fogja az AMC az információkat, valószínűleg leghamarabb május 22-én tudjuk meg, hogyan boldogult Rogen és Goldberg az adaptálhatatlannak vélt képregénnyel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.