Hirdetés

Preacher előzetes - Az erőszak erőszakot szül!

|

Hirdetés

Az AMC a múlt héten jelentette be, hogy a jövőre érkező Preacher sorozat első képsorait a legújabb The Walking Dead epizód közben láthatjuk majd. Nos, elérkezett a nap, amire minden rajongó várt a bejelentés óta, megérkezett az első előzetes, amit itt rögtön meg is nézhettek: https://www.youtube.com/watch?v=UNgI2sRzr8I A látottak alapján nem lesz hiány az erőszakból és a látványvilágra sem panaszkodhatunk. Domic Cooper a texasi akcentusával már-már a True Detective első évadát idéző hangulatot varázsolt. Seth Rogen és Evan Goldberg már beszéltek arról, hogy a történet nem teljesen fog a képregény szálaihoz tapadni, ami miatt nem feltétlen kell a rajongóknak sem aggódniuk, elég ha csak az AMC másik nagyágyújára a The Walking Dead-re gondolunk. Ezért láthattuk úgy, hogy inkább a magányos, erőszakos múlttal rendelkező prédikátorra fókuszált az előzetes és valószínűleg ez az indoka annak, hogy még nem láthattuk Plemons képességét sem, viszont ami késik, nem múlik. Szemügyre vehettük Cassidy-t, az ír vámpírt is Joseph Gilgun alakításában, bizonyára az ő karaktere felel majd a morbid, fekete humorért, aztán feltűnik még a Plemons régi szerelmét, Tulipot alakító Ruth Negga is, pár pillanat erejéig. Ahogy sejteni lehetett az AMC 2016 nyarán tervezi műsorra tűzni az első részt. Mit gondoltok az előzetesről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.