Hirdetés

Premierdátumot kapott a Démonok között 3

|

Horror-rajongók, erre tessék.

Hirdetés

A New Line Cinema kitűzte a James Wan felügyelete alatt készülő Démonok között 3. részének bemutató dátumát. A spin-offokkal együtt ez már a 8. film lesz a Warren család történeteire épülő univerzumban. Vera Farmiga és Patrick Wilson természetesen visszatérnek a főszerepekben amikor a Démonok között 3 mozikba kerül 2020. szeptember 11-én.

Hirdetés

Egy korábbi pletyka szerint a harmadik rész Bill Ramsey, azaz Southend Farkasemberének a történetét fogja feldolgozni. A férfi egész életét különös események övezték. Váratlan indulatrohamok, megmagyarázhatatlan erőkifejtés és persze az állítólagos farkasemberré változás. Ramseyt a 80-as években látogatta meg Ed és Lorrainne Warren, akik meggyőzték őt arról, hogy elvégezhessenek rajta egy ördögűzést, mivel úgy gondolták, hogy egy démon szállhatta meg. Egy specialista, Bishop Robert McKenna bevonásával elvégezték a szertartást, amelyet követően Ramsey nem tapasztalt több megmagyarázhatatlan eseményt az életében.

James Wan ezúttal csak producerként vesz részt a film munkálataiban, a rendezést Michael Chaves végzi. Chaves a hamarosan mozikba kerülő A gyászoló asszony átkát dirigálta, így pár héten belül kiderül, hogy megfelelő választás volt-e őt megtenni a 3. rész rendezőjének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.