Hirdetés

Premier dátumot kapott a Pókember animációsfilm

|

Hirdetés

Ha Pókember szóba került az utóbbi időben rendre Tom Holland és a vele készülő reboot, az Amerika Kapitány: Polgárháború, vagy a Doctor Strange-ben való szereplése merült fel. A Hálószövő hazatérése mellett azonban elfelejtkezünk arról, hogy a Sony - hiszen a jogokkal még mindig ő rendelkezik - bejelentette egy teljesen különálló animációsfilm elkészültét, amelynek a forgatókönyvéért A Lego-Kalandot - valamint a Han Solo antológiafilmet - jegyző Phil Lord és Chris Miller felel majd. Talán nincs minden teljesen rendben a film körül, hiszen az eredetileg kitűzött 2018 július 20.-ai bemutató átkerült december 21-re, ami persze premier szempontjából lehet akár szerencsés is. Viszont az is tegyük hozzá, hogy a Sony most több filmjének a bemutatóját is átütemezte és az Emoji, továbbá a Peter Rabbit is kicsivel később kerül bemutatásra. Lord és Miller a producerei is lesznek a filmek, de rendezni más fogja, hiszen szinte egy időben jön ki a Han Solo mozi is, ebből fakadóan előbbit más fogja dirigálni, akit még nem jelentettek be, ahogy a sztori részleteiről sem tudunk semmit, de annyi bizonyos, hogy különálló lesz a Holland-féle verziótól, ami változatlanul 2017-ben érkezik majd Jon Watts (Cop Car) értő kezei alatt. Éppen ezért már az is felmerült a rajongók részéről, hogy az Andrew Garfield féle A csodálatos Pókember kaphatja meg ilyen formában a harmadik epizódját. Ti mit gondoltok? Miről fog szólni az animációsfilm? Egyáltalán milyen formában képzelitek el?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.