Hirdetés

Premierdátumot kapott a The Coldest City

|

Már tudjuk, hogy mikor csodálhatjuk meg a mozivásznon Charlize Theront kémnőként.

Hirdetés

Charlize Theron egy kémfilm főszereplője lesz a The Coldest City kedvéért. Az Antony Johnston által írt és Sam Hart illusztrációival ellátott képregény filmváltozata már megkapta a premier pontos dátumát is: 2017. augusztus 11.-én kerül majd a mozikba.

Hirdetés

A The Coldest City direktori feladatait David Leitch kapta meg, akinek ez lesz az első önálló rendezése, míg a forgatókönyvíró Kurt Johnstad (300, A bátorság törvénye, 300: A birodalom hajnala) lett. Charlize Theron melett szerepet kapott még John Goodman (Az Argo-akció, A nagy Lebowski), Toby Jones (Amerika Kapitány: A tél katonája, Wayward Pines), James McAvoy (X-Men: Az elsők, Victor Frankenstein), Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) és Eddie Marsan (Hancock) is.

 

A The Coldest City a hidegháború idején játszódik, amikor a Charlize Theron által játszott, titkos ügynök Lorraine Broughton Berlinbe utazik, hogy felderítse egy MI6-ügynök titokzatos halálának körülményeit. A meggyilkolt ügynöknél egy lista volt, amelyen a kettős ügynökök nevei szerepeltek: Broughton ezt a listát is meg akarja szerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.