Hirdetés

A Disney törölte a premiernaptárból Ben Affleck és Ana de Armas erotikus thrillerjét

|

Mégsem moziba jön.

Hirdetés

Elképzelésünk sincs, mi folyik a Ben Affleck és Ana de Armas főszereplésével leforgatott erotikus thriller, a Mélyvíz (angolul Deep Water) körül, de az biztos, hogy valami baj van. A filmet még 2019 végén forgatták le, és eredetileg 2020. november 13-án került volna a mozikba, de először 2021. augusztus 13-ra, majd 2022. január 14-re halasztották. Most ebből, az idáig véglegesnek tűnő dátumról is törölve lett a Disney által (a 20th Century Fox volt az eredeti készítő, de a stúdió közben beolvadt a Disney-be), és egy ideig úgy tűnt, hogy nem lehet majd tudni, mi lesz a sorsa.

Hirdetés

A Deadline azonban megtudta, hogy a stúdió streamingre tervezi küldeni az alkotást, és már otthont is találtak neki: Amerikában a szintén Disney alá tartozó Hulun, míg nemzetközi piacon az Amazon Prime kínálatában lesz látható. Hogy pontosan mikor, az viszont továbbra is rejtély.

A Patricia Highsmith 1957-es azonos címet viselő regényéből készült film egy házaspár történetét meséli el egy kisvárosban, akiknek teljesen elhidegült a kapcsolatuk. A válás elkerülése végett azonban nyílt kapcsolatban maradnak, és egy megállapodást kötnek: a feleség annyi szeretőt tarthat magának, amennyit csak akar. A férj azonban idővel mégis féltékeny lesz, és megpróbálja az asszonyt visszanyerni egy kitalált gyilkossági sztorival. A dolgok ekkor vesznek sötét fordulatot, mivel a kitaláció valósággá válik, és a szeretők ténylegesen hullani kezdenek.

A rendezésért Adrian Lyne (Jákob lajtorjája) felelt, a forgatókönyvet Zach Helm (Felforgatókönyv) és Sam Levinson (Eufória) írták, a főbb szerepekben pedig feltűnne még Tracy Letts, Rachel Blanchard, Lil Rel Howery, Finn Wittrock, Jacbo Elordi, Dash Mihok és Kristen Connolly. Érdekesség, hogy Affleck és de Armas a forgatáson összejöttek, és egy évig egy párt is alkottak, ám idén különváltak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.