Hirdetés

Premierdátumot kapott a Quantum Leap – Az időutazó reboot

|

A klasszikus sci-fi sorozat kedvelőinek már nem kell sokat várnia.

Hirdetés

Januárban mi is beszámoltunk róla, hogy az NBC több mint 30 év után rebootolja az 1989-ben elrajtolt Quantum Leap - Az időutazó című sorozatát, most pedig már azt is tudjuk, hogy mikortól nézhetjük a kvázi folytatást. A pirosbetűs dátum szeptember 19 hétfő lesz, azaz magyar idő szerint másnap kedd hajnalban nézhetik az amerikai premierrel egyidőben a szemfüles magyar rajongók az új kalandokat.

Hirdetés

A főszereplő ezúttal egy bizonyos Dr. Ben Seong nevű figura lesz Raymond Lee alakításában, aki egy új csapatot toboroz maga köré, hogy megfejtse a 30 évvel ezelőtt eltűnt Dr. Sam Beckett rejtélyét. Ernie Hudson, Nanrisa Lee, Mason Alexander Park, illetve Caitlin Bassett is tagjai az eddig bejelentett stábnak, az executive producerek között pedig Donald P. Bellisario is megtalálható, az eredeti széria készítője.

Minden bizonnyal Scott Bakula is fel fog bukkanni Dr. Beckett szerepében, de gyaníthatóan minimális lesz az első évados szereplése.

Ti nézni fogjátok a rebootot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.