Hirdetés

Premierdátumot kapott Alicia Vikander Tomb Raider filmje

|

A Warner Bros. és az MGM felfedte az Alicia Vikander főszereplésével készülő Tomb Raider reboot bemutatójának dátumát.

Hirdetés

Angelina Jolie után, hamarosan Hollywood legújabb felfedezettje, Alicia Vikander bújhat a bájos műkincsvadász, Lara Croft szerepébe, aki a népszerű Tomb Raider videojátékokból érkezik a mozikba. A stúdió hivatalosan bejelentette, hogy a premier 2018. március 16-án esedékes.

Hirdetés

A Warner Bros. és az MGM közösen készítik az adaptációt, miután megszerezték a jogokat a GK Films-től. A legelső Tomb Raider játékot 1996-ban készítette az Edios, és hamar hírnévre tett szert magának. 2001-ben elkészült az első filmes változata is, amit 2003-ban egy folytatás követett, a kettő együtt 432 millió dollárt hozott a Paramount Pictures konyhájára.

Videojáték fronton 2013-ban került igazán vissza a köztudatba a széria, amikor egészen új játékmenet kíséretében került elmesélésre Lara Croft eredettörténete. Nem tartjuk lehetetlennek, hogy a készülőben lévő film is hasonló vonalat fog követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.