Hirdetés

Premierek: A függetlenség napja 2, X-Men: Az eljövendő múlt napjai stb.

|

A legutóbbi bejelentésekhez képest változott jó pár blockbuster időpontja, így többek között A függetlenség napja 2, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és az Assassins Creed mozi dátuma is más lett.

Hirdetés

2015 már így is rendkívül túlzsúfult és pénztárcagyilkos lesz (Star Wars VII, Jurassic Park 4, Bosszúállók 2, Karib-tenger kalózai 5, Fantasztikus Négyes reboot, Hangya), azonban a stúdiók nem férnek a bőrükbe és további blockbustereket időzítenek erre az évre. A függetlenség napja 2 például a 20th Century Fox döntése alapján 2015. július harmadikán érkezhet, míg az X-Men: Az eljövendő múlt napjai 2014. május 23-án jelenik meg, addig a Dawn of the Planet of the Apes 2014. július 18-án fog. Szintén fontos megjegyezni a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassins Creed mozi eltolását, amit 2015. május 22-ről egészen június 19-ig csúsztattak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.