Hirdetés

Premierekkel kezdi az új esztendőt a hazai FOX

|

A hazai FOX mindig is élen járt a bemutatott újdonságok számában és szerencsénkre jó szokásukkal jövőre sem hagynak fel.

Hirdetés

A magyar kábeladók közül talán a hazai FOX-on látható a legtöbb újdonság, és nincs olyan hónap, amikor ne debütálna náluk egy évad- vagy egy új sorozat. Ami pedig különösen kiemeli őket a többi tévécsatorna közül, hogy sok új sorozatot már az amerikai premier másnapján magyar szinkronnal nézhetünk meg náluk. Nem lesz ez másképpen jövőre sem.

Hirdetés

A legelső premier a január 3-án este tízkor bemutatkozó horrordráma, Az ördögűző lesz, melyben két teljesen eltérő személyiségű pap dolgozik egy rémisztő démoni megszállottsággal küzdő gyermek esetén. A  parádés szereposztással rendelkező szériában a két atyát Alfonso Herrera és Ben Daniels alakítja, míg a megszállt gyermek édesanyját az Oscar- és Golden Globe-díjas Geena Davis formálja meg.

Január 13-án 21:00-től, immáron péntek esténként jelentkezik majd a zenés dráma, az Empire új, sorban harmadik évada, utána este tíz órától pedig egy friss produkció, a szintén zenés széria, az Atlanta lesz majd látható. A nemrég Golden Globe-ra jelölt dramedy középpontjában egy meglehetősen nehéz körülmények között élő afro-amerikai srác áll, aki utolsó lehetőségként a zenei piacra hirtelen berobbanó rapper unkatestvérével áll össze, hogy kisegíthesse és jobb életet biztosíthasson családjának.

Február 9-én este kilenckor érkezik meg hazánkba is a sokak által várt képregénysorozat, a Légió, melynek főszereplője X professzor mutáns fia, David Haller. A fiú tinédzserkora óta küzd mentális betegségekkel. Skizofrénként diagnosztizálták és éveket töltött elmegyógyintézetekben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kell néznie azzal az eshetőséggel, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

A februári premierek sorát a The Walking Dead zárja, ugyanis február 13-án este tíz órakor mutatkozik be nálunk is a hetedik évad második felének első epizódja. Akik esetleg lemaradtak volna a mostani epizódokról, azok február 11-én és 12-én két rövid maraton alatt bepótolhatják a hetedik évad eddig leadott részeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.