Hirdetés

Premierfilmek csúszása: Jack, az óriásölő, Rock of Ages, Arthur & Lancelot

|

Nicholas Hoult-nak nagyon megy a szekér: az X-Men: Az elsők után esélyt kapott a Warm Bodies-ban, majd a Jack, az óriásölőben, ami ismeretlen okok miatt rengeteget fog késni.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint érthetetlen okokból Bryan Singer rendezését, a Jack the Giant Killer-t (Jack, az óriásölő) a Warner Bros. áttolta június 15-ről egészen 2013. március 22-ig. A kiadó nem volt hajlandó kommentelni döntését, valószínűleg az idei zsúfolt nyári felhozatal lehetett a ludas, hiszen jövő március végére csak a The Croods című animáció van betervezve és Percy Jackson második filmje. Szintén eltolódott a Rock of Ages bemutatója, ami június elseje helyett 15.-én lát napvilágot, de várhatóan a hazai dátum nem változik. Utoljára hagytam a legszomorúbb döntést, ugyanis a Warner parkolópályára küldte az Arthur & Lancelot tervezetét, melyet David Dobkin (Ünneprontók ünnepe, Testcsere) készített volna. A film jelenleg tervezőfáziásban rostokol és jelen pillanatban még pletyka sincs arról, hogy mikor kezdődhet el a forgatás, mindenesetre Kit Harington (Trónok Harca, Silent Hill 2) és Joel Kinnaman (Instant dohány, A legsötétebb óra) továbbra is esélyesek a főbb szerepekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.