Hirdetés

Premiert kapott a Doktor Szöszi 3

|

Eggyel közelebb került a projekt a megvalósuláshoz.

Hirdetés

Az első Doktor szöszi még 2001-ben jött ki és nagyjából ez volt az a film és időszak, amikor Reese Witherspoon berobbant a köztudatba. Az önironikus felhangoktól sem mentes, Robert Luketic által rendezett komédia avanzsálta sztárrá a színésznőt és igencsak közkedvelt alkotás lett. Olyannyira, hogy két évvel később, 2003-ban jött is a folytatás, amely már sokkal csekélyebb sikernek örvendett. Most, 2020-ban ismét terítéken van a folytatás témája, miután két éve már elkezdték pedzegetni a munkálatokat (azóta semmi).

Hirdetés

Az MGM korábban leszerződtetett két forgatókönyvírót, Mindy Kalingot és Dan Goort, hogy írják meg a szkriptet (az előző két filmek íróit, Kirsten Smith-t és Karen McCullah-ot váltva). Kaling eddig olyan filmekhez adta a nevét íróként, mint a 2019-es Talk Show, illetve a 2006-os Mindy és Brenda, ezen kívül leginkább sorozatokon dolgozott: a Netflix Én még sosem... című szériájának kreátora és egyik írója ő (és amely részben a saját tinédzserkori élményein alapszik), de bedolgozott a Négy esküvő és egy temetés sorozat-verziójába és A hivatalba is. Partnere, Dan Goor is hasonló cipőben jár, ő többek között a Városfejlesztési osztályon és a Brooklyn 99: Nem százas körzet című szériák írásában vett részt.

Miután a minap megejtettek egy Doktor Szöszi online újraegyesülést, az MGM bejelentette, hogy a harmadik film 2022 májusában fog a mozikba kerülni. 

Hogy miről fog szólni a Doktor szöszi 3, valamint hogy ki foglalja el a rendezői széket, arról egyelőre nincsen tudomásunk, viszont annyi biztos, hogy Witherspoon a produceri feladatokat is ellátja stúdióján, a Hello Sunshine-on keresztül (kollaborálva az első két film producerével, Marc Plattel) és hogy természetesen visszatér a címszerepbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.