Hirdetés

Premium Rush - A hivatalos sztori

|

David Koepp 2008-as Kísértetvárosa után újabb rendezésbe kezdett, ezúttal Joseph Gordon-Levitt és Michael Shannon ugrál úgy, ahogy Koepp fütyül.

Hirdetés

A Premium Rush című akció-thriller 2012. január tizenharmadikán várható Joseph Gordon-Levitt (Eredet), Michael Shannon (Gengszterkorzó) és Dania Ramirez (Törtetők) közreműködésében a következő történettel: "Egy New York-i kerékpáros futár furcsa napra ébredt. Egy fiatal nőtől kapott borítékot egy Manhattani iskolában, amit 90 perc alatt kell elszállítani a kínai negyedbe. Út közben komplikációk következnek be, egy titkos rendőrségi irodán találja magát, ahol követelik tőle a borítékot különös indokokra és jogokra hivatkozva. Az ügy hosszas Manhattani üldözésben végződik, és a futás versenyt fut az idővel és felfedezi a csomag karcsú tartalmát is."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.