Hirdetés

Próba címet kapott a Kaptár 6

|

Lehetséges címet kapott a horror széria legújabb darabja, ami pedig nem más, mint Resident Evil: The Final Chapter, azaz magyarul valószínűleg Kaptár: Az utolsó fejezet.

Hirdetés

Paul W.S. Anderson az utolsó Kaptár filmen dolgozik, melynek részleteit egy interjú során mesélte el: "Resident Evil: The Final Chapter a munkacím. Lehet, hogy ez lesz a végső cím is, egyenlőre még csak a szkriptem első oldalán szerepel... Épp az első vázlat közepénél járok. A forgatás időpontja még nem tisztázott. Azt hiszem megvárjuk amíg befejezem a forgatókönyv első változatát aztán abból kiindulunk. Azt sem tudom, hogy mikor kerül majd a mozikba, azt hiszem attól függ majd, hogy milyen gyorsan írok. Nincs még konkrét dátum, de remélhetőleg azt is hamarosan bejelenthetjük." Arra a kérdésre, hogy valóban ez lesz-e az utolsó rész csak annyit mondott: "Hát ez van az első oldalon, Resident Evil: The Final Chapter [Kaptár: Az utolsó fejezet], szóval nyilvánvalóan."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.