Hirdetés

Producert kapott a Jumanji remake

|

Alakul a Jumanji feldolgozása is a Sony Pictures berkeiben, amelyre nem igazán tudjuk, hogy mi szükség volt, de amelyben pénzt lát a stúdió, azt feldolgozza, folytatja.

Hirdetés

A Jumanji az 1995-ös év blockbusterének számít, hiszen a Joe Johnston rendezésében és Robin Williams főszereplésével készült produktum 65 milliós büdzséből több, mint 250 milliót hozott. Nem véletlen tehát, ha a Sony Pictures a pénzügyi jelentésekre pislantva azt a döntést hozta, hogy megpróbálják újra megismételni a sikert és a trendnek megfelelően elkészítik a Jumanji feldolgozását. A remake stábjában eddig William Teitler árválkodott producerként, akihez az eredeti film producere, Ted Field is csatlakozott. Ennek ellenére nem volt ki a létszám és a Sony A csodálatos Pókember producerével, Matt Tolmach úrral tárgyalt, aki örömmel egyengeti majd a remake útját. A Variety-nek azt nyilatkozta Tolmach, hogy elkötelezett a projekt mellett és reméli, hogy másfél órára eltudják szórakoztatni a mai fiatalokat (és ki tudják üríteni a szüleik zsebét, ugyebár). A tervezetről jelen pillanatban nincsenek más információink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.