Hirdetés

Project Greenlight: Affleck és Damon rendezőpalántát nevel

|

Hirdetés

A Project Greenlight újra visszatér. A Ben Affleck és Matt Damon által támogatott sorozatban közösen felkarolnak filmkészítő tehetséges újoncokat, hogy alacsony költségvetésből sikeres vígjátékot készítsenek. A sorozat első évada volt a legérdekesebb, de végeredményben csak a buta Stolen Summer című vígjátékra futotta. Innen csak lefelé ívelt a színvonal a második és végül a legjobban felejthető harmadik évadig. Most a Good Will Huntingos srácok újra visszatértek az HBO-hoz és a 4. évadban újra megkísérlik egy korrekt vígjáték elkészítését a választott újonccal. https://www.youtube.com/watch?v=APdj66Xvc_Y Az új előzetesben láthatjuk ugyan azt az egót és káoszt ami tönkretette az előző évadokat. Az ötletgazda, miután megkötötte a szerződését Damonnal és Affleckkel elárulja, hogy ki akarja rúgni az írót, hát ez nem sok jót jelent a projekt számára. A probléma az az egésszel, hogy inkább egy olyan embert keresnek, aki széles tömegnek készítene filmet, mint sem egy nem mindennapi elképzelésekkel rendelkező egyéniséget. A dokumentum sorozat valódi célja, hogy egy olyan indie filmet készítsenek, mint a Shop-Stop, amely alacsony költségvetése ellenére megnyerte a közönséget és a kultuszfilmek közé került. Remélhetőleg az új évadban megtörik majd a sorozatos balszerencse és képesek lesznek elkészíteni egy vállalható vígjátékot.

project-greenlight-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.