Hirdetés

Prometheus - Facebook alkalmazás

|

Nemrég bukkantam nyomára egy igazán ötletes reklámanyagnak. Ez pedig nem más mint egy pazar Facebook alkalmazás:a Prometheus csillagtérkép.

Hirdetés

Az alkalmazás igazán egyszerű, de annál ötletesebb. Egy mozgó galaxist ábrázol 10 bolygóval, amiből eddig egy van nyitva. A többi kilenc hetente fog megnyílni előttünk friss tartalmakkal, egészen a premier napjáig. Egy-egy bolygó tartalmazhat új képeket, videókat, híreket. Szóval aki nem szeretné elspoilerezni a filmet, annak csak óvatosan. Valószínű, hogy fogunk még kapni klippet, TV Spot-ot és egyéb dolgokat a film premieréig, azért találták ki ezt a kis alkalmazást, hogy ezeket összefogva minden egy helyen legyen. Az alkalmazást ezen a linken érhetitek el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.