Hirdetés

Prometheus - Friss képek

|

Az Alien előzményfilmként emlegetett alkotás marketing gépezete megállíthatatlanul dübörög tovább. Most szám szerint 17 friss képpel szolgálunk nektek, rajongóknak 65 nappal a premier előtt.

Hirdetés

Friss, ropogós képek érkeztek az idei év legjobban várt sci-fi eposzához, a Prometheus-hoz mind a filmből, mind a forgatásról egyaránt. Nagyon jó látni Ridley Scott-ot a 3D RED kamera mellett, hiszen az Ő neve biztos sikert jelent és maga a felvevő masina sem egy utolsó dolog. Ám egy rossz hír is érkezett, Guy Pearce adott egy interjút amiben a következőket nyilatkozta: "Ez nem egy Alien előzményfilm. Ez egy egyedülálló mozi. Van néhány átívelő szál, de ez akkor sem előzményfilm!" Valljuk be őszintén, a trailereket látva szerintem mindenkinek világossá vált, hogy nem az. Természetesen az átfutó szálak alatt valószínüsíthető hogy, a "Space Jockey" nevű idegenre gondolt. De mindent összeadva, így is egy remek kis filmet kaphatunk bő 2 hónap múlva! Addig is lássuk a képeket a tovább mögött.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.