Hirdetés

Prometheus - Guy Pearce a stábban!

|

Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba és Charlize Theron után Ridley Scott újabb neves színészt szerződtetett az alien-járatos Prometheus sci-fi-be, Guy Pearce személyében.

Hirdetés

Ridley Scott nem bízza tehát a véletlenre a dolgokat, a felsorolt tehetségek mellett Guy Pearce is tiszteletét teszi a csapatban, akinek nevével ajánlatos, hogy mindenki tisztában legyen olyan remek szerepek után, mint a Szigorúan bizalmas, a Mementó, A bombák földjén, Az út, A király beszéde vagy épp az Animal Kingdom. A Prometheus-ban egyébként nagy szerepet kap a space jockey és Scott szerint nem fogunk csalódni az alienekhez köthető rész pikantériájában sem. Bár nem tudjuk, hogy Pearce milyen karaktert formál meg a sci-fi-ben, az biztos, hogy 2012 nyaránál előbb nem találkozhatunk vele a vásznon Prometheus témában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.