Hirdetés

Prometheus - Izlandon is forog a kamera

|

Egészen pontosan két hete kezdődött meg a Prometheus forgatása Ridley Scott elgondolásában, aki állítólag teljesen szabad kezet kapott a stúdiótól...

Hirdetés

A stáb a Hekla vulkán mellett vert sátrat, de a forgatás csak két hete kezdődött meg és természetesen nem az egész film játszódik majd itt, csak 15 perc. Ridley Scott boldogan számolt be az IceNews munkatársának arról, hogy remek hangulatban zajlott a szóban forgó jelenetek elkészítése, és elárulta azt is, hogy Michael Fassbender, Charlize Theron és Noomi Rapace utazott velük a helyszínre, ami jelent egy kis plusz információt. Scott külön kiemelte a Dettifoss vízesést, ami szerinte Európa legnagyobb volumenű víz alkotta látványossága és szintén bemutatkozik a Prometheus-ban. Ha szerencsénk van, a jövő héten esedékes Comic-Con 2011-en többet megtudunk a filmről, addig be kell érnünk a fenti képben valóü gyönyörködéssel. A Prometheus egyébként 2012. június 8-ra van datálva, a fenti színészek mellett Guy Pearce, Ben Foster és Idris Elba is a fedélzeten tartózkodik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.