Hirdetés

Prometheus - Képen a Space Jockey?

|

A filmből vett legfrissebb képen Noomi Rapace álldogál meglepetést színlelve az arcára, de mi bennfentes rajongók jól tudjuk, hogy igazából Alien barátunk savas leheletére vágyik csak.

Hirdetés

A fenti képet osztotta meg a világgal a Prometheus médiagépezete, a fantáziálgatások pedig szinte rögtön megindultak a háttérben megbúvó alakokkal kapcsolatban. Többen szobornak nézték őket, de aki kicsit is tovább lát az orránál, az láthatja, hogy ott bizony két Space Jockey álldogál jókedvében. A ComingSoon oldala némi babrálást követően közzé tett egy világosabb képet is, amelyet megtaláltok a továbbiakban és amelyen jobban kivehetőek a szóban forgó alakok. A Prometheus a tervek szerint 2012. május 31-én kerül idehaza is forgalomba, a rendezést Ridley Sott vállalta magára, míg a főbb szerepeket Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Guy Pearce és Idris Elba teszik ki. Találgatás indul!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.