Hirdetés

Prometheus - Ki lesz pontosan Noomi Rapace?

|

Ezekben a pillanatokban is forgatják Ridley Scott Prometheus című filmjét, amelyről az állítólag hivatalosnak mondott sztorit olvasva sem tudtunk meg sokkal többet.

Hirdetés

Ezen rejtélyességen próbált javítani a film egyik sztárja, A tetovált lány, Noomi Rapace. A színésznő elárult pár részletet a Prometheus-beli karakteréről: egy Elizaberth Shaw nevű kutatónőt alakít, aki brit származású, ám apja misszionárius mivolta miatt Afrikában kellett nevelkednie. Rapace szerint Shaw-nak rendkívül erős kisugárzása van, makacs és céltudatos személyiség, ugyanakkor mindenekfelett hisz Istenben. Mivel szüleit már fiatalon elveszíti, ezért egyedül kellett felnőnie, így volt ideje megerősödni és állítólag a film első felében szüksége is lesz erre a képességére, ugyanis a körülmények miatt harcossá válik. Ez mennyire egészíti ki az állítólagos sztorit? A Prometheus 2012. július nyolcadikán kerül mozikba Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Guy Pearce, Idris Ebla és Patrick Wilson főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.