Hirdetés

Prometheus - Kiszivárgott a sztori!

|

Ridley Scott ezekben a percekben is forgatja a Prometheus című Alien alkotását, melyet Londonban visznek véghez és legnagyobb szerencsétlenségükre fény derült a történetre.

Hirdetés

[FIGYELEM! SPOILER VESZÉLY!] 2058-ban járunk, mikor afrikai ásatások során olyan leletre bukkan tudósok egy csoportja, ami szerint egy idegen faj hozta létre az emberiséget és a Földet is. A többi információ között a legfontosabb mégis egy koordináta, amely elvezet az idegenek otthonába. A Weyland társaság az új felfedezés reményében egy Prometheus nevű űrhajót indít megfelelő szakemberekkel a fedélzeten, ami pár év múlva el is éri célpontját, a Zeta Riticuli csillagrendszert. Az új világ valóban létezik, lenyűgözőbb, mint amit valaha is láttak vagy tapasztaltak és találkoznak az idegen fajjal is. A lények büszkék arra, hogy teremtményeik ilyen szintű tudásra és technológiára tettek szert ezért megjutalmazzák őket összes eddigi biológiai ismeretükkel, azonban az emberek között akad egy kapzsi, aki ennél többet akar és meglopja őket. A lények bosszúból egy ragadozót uszítanak a csapatra, azonban arra senki sem számít, hogy a ragadozó mindenki ellen fordul és tovább fejlődik... [SPOILER VÉGE] A Prometheus 2012. június 8-án kerül vetítésre világszerte, a főbb szerepekben Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba és Guy Pearce.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.