Hirdetés

Prometheus - Részletek a történetről

|

A 20th Century Fox a hivatalos és igen csak látogatott Facebook profilján keresztül tette közzé a Ridley Scott elképzelésében megvalósuló Prometheus bizonyos részleteit.

Hirdetés

A stúdió szavai szerint Ridley Scott ismét maradandót alkot majd a műfajban, hiszen a Prometheus-ban egy csapat felfedező elképzelhetetlenül fontos leletre bukkan, ami mindent alapjaiban véve változtat meg: az emberiség eredetét is. A felfedezőknek az univerzum legsötétebb szegletébe kell eljutniuk, hogy felfedjenek mindent és megmentsék magukat, valamint a Föld lakóit a következményektől. Ez kísértetiesen hasonlít arra, amit mi is közzé tettünk korábban, de a stúdió nagyon óvatosan és visszafogottan nyilatkozik a sztorival kapcsolatban. Ridley Scott mindenesetre forgatja a projektet Damon Lindelof és Jon Spaihts forgatókönyve alapján, a stábban pedig igazi sztárparádé van: Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Guy Pearce, Idris Elba, Patrick Wilson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.