Hirdetés

Prometheus - Törölt jelenetek a DVD-n, Blu-rayen

|

Sokan panaszkodtak arra, hogy rengeteg megválaszolatlan kérdés van a Prometheus filmben, melyre talán megoldást jelenthet a még az idén megjelenő DVD és Blu-ray lemez.

Hirdetés

A Prometheus befejezése után a nézők bizonyos rétege úgy érezte, hogy sok kérdés maradt megválaszolatlanul, melyet leginkább azzal magyaráztak, hogy nyilván a folytatásokban kapnak kielégítő magyarázatot rájuk. A Bleeding Cool kiszivárogtatta a Blu-ray és DVD korongokra felkerülő kivágott jelenetek listáját, ami egészen pontosan 35 percnyi extra anyagot jelent a válaszra éhező rajongók számára. A lista a folytatásban található, de mindenkinek felhívom a figyelmét a lehetséges spoiler-veszélyre!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.