Hirdetés

Promo anyagok: Halálos Iramban 6, Man of Steel stb.

|

Három film promóciós anyaga is megtekinthetővé vált a napokban: itt a Halálos Iramban 6, a Superman: Man of Steel és a Mr. Peabody and Sherman első marketinganyagai.

Hirdetés

Zack Snyder és Christopher Nolan közösen szeretnék kihozni Superman karakteréből a legjobbat, amit csak lehet a 2013-as Man of Steel-ben. Természetesen nem maradhatunk Halálos Iramban epizód nélkül sem, jövő nyáron az aktuális hatodik fejezettel robog be a vásznakra az eredeti stáb Dwayne Johnsonnal kiegészülve. Nem kevésbé várják páran a Mr. Peabody and Sherman filmváltozatát sem, a DreamWorks piacra is dobta a legelső képet a tervezetből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.