Hirdetés

Promó képet kapott a Thor: The Dark World

|

Megkapta legelső hivatalos fotóját a Thor folytatása, amelyben a mennydörgés és villámlás istene egy új fajjal és annak ördögi vezetőjével csap össze, Asgard és a Föld érdekében.

Hirdetés

Bár egy eseményen kapták le, ennek ellenére az első hivatalos anyagnak számít a fenti kép, amit a Marvel adott ki a Thor: The Dark World című folytatásból. A legutóbbi frissítés szerint a következő sztorit láthajtuk majd: "A Thor: The Dark World című filmben folytatódnak Thor kalandjai, a nagy erejű bosszúállónak harcolnia kell, hogy megmentse Földet és a Kilenc világot(Asgard, Vanheim, Alfheim, Midgard (Föld), Jötunheim (A fagyóriások világa), Svartalheim, Nidavellir, Niflheim, Muspellheim) egy sötét ellenség elől, aki magának szeretne az egész univerzumot. A Bosszúállók folytatásaként Thor harcol a rend helyreállítása érdekében az egész kozmoszban, de egy ősi faj által vezetett bosszúszomjas Malekith visszatér, hogy a világegyetemet ismét sötétségbe borítsa, akinek talán még Odin és Asgard sem tud ellenállni." Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.