Hirdetés

Promó poszterek: Halálos Iramban 6, The Hobbit, Így neveld a sárkányodat 2, stb.

|

Az első adag jóság után kapunk még elég posztert a Licensing International Expo helyszínéről, valószínűleg még holnap is érkezik anyag hiszen három napos ezen filmes rendezvény.

Hirdetés

Bár nem olyan nagyvolumenű esemény, mint a Comic-Con, a Licensing International Expo is kiveszi a magáét a filmes történésekből: sok film legelső anyaga itt debütált, köztük a Halálos Iramban 6-é, az Így neved a sárkányodat 2-é vagy épp a The Bourne Legacy-é. Olyan promóciós posztereket láthattok a folytatásban, mint a The Hobbit, Az éhezők viadala, a Battleship, a R.I.P.D., a 47 Ronin, a Rise of the Guardians vagy éppen a The Croods.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.