Hirdetés

Promóképen a The Flash és az Arrow spin-off sorozata a Legends of Tomorrow

|

Hirdetés

Miközben az Arrow és a The Flash is szépen a fináléjához ér, a CW nem felejtkezett meg a nagy tesók újabb leágazásáról sem. Most ehhez adták ki az első promóképet, ami a két sorozat zseniális ketrecharcos promójának a jegyében készült. Feltűnnek rajta Scofiel... akarom mondani Snarték, azaz Captain Cold és Heat Wave (Wentwort Miller és Dominic Purcell), középen ott feszít Ray Palmer, azaz A.T.O.M. (Brandon Routh), és nagy meglepetésre Sara Lance (Caity Lotz), immár White Canaryként. Mellettük még ott van a Victor Garber alakította Dr. Martin Stein, valamint Hawkgirl Ciara Renee személyében és bal szélen Rip Hunter, az időutazó kalandor, akit az az Arthur Darwill kelt majd életre, akitől nem annyira áll távol a téridő kontinuum megbolygatása, mióta annak idején belépett a Tardisba. A sorozat majd valamikor 2016 elején startol el és felmenőihez hasonlóan efelett is Greg Berlanti és Andrew Kreisberg bábáskodik majd. Ebbe még mindig több bizodalmunk van eme kép láttán, mint a Supergirlben. Ti hogy látjátok? Nem lesz sok már a képregény feldolgozásokból?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.