Hirdetés

The Psychopath Test - Johansson pszichopata lesz

|

Hirdetés

Az Austin Powers trilógia, az Apádra ütök és a Vejedre ütök rendezője, Jay Roach ezúttal nem vígjátékot vagy paródiát, hanem egy pszichológiai thrillert készít Jon Ronson lenyűgöző könyvéből, a The Psychopath Test-ből, amelynek főszerepére Scarlett Johanssont szemelték ki. A Deadline szerint a Universal Pictures kiadásában valósul meg a The Psychopath Test (magyarul A pszichopatateszt) adaptációja. A forgatókönyvet a Futuramán is dolgozó Kristin Gore írja, a sztori pedig a mentális egészségügyi ipar koncepcióját veszi alapul rávilágítva a tényre, hogy sokan azok közül, akik kiemelkedő pozíciót értek el az életben (mint a vezérigazgatók és politikusok) valószínűleg pszichopaták.

the-psychopath-test-book-cover
Egyelőre nehéz elképzelni, hogy Johansson kisasszonyt miképpen implementálják a történetbe, de az Under the Skin (A felszín alatt) alapján valószínűleg nem lesz gondja a komolyabb hangvétellel, ahogyan a vígjátékokon edződött rendezőnek sem a Versenyben az elnökségért (Game Change) minőségét elnézve. A The Psychopath Test társproducere Roach mellett Brian Grazer (24, Hazudj, ha tudsz, Shark - Törvényszéki ragadozó) lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.