Hirdetés

Helló, itt van a Puliwood!

|

Ígéretünkhöz híven elrajtolt a GameStar társoldala, a CineStar utódja. Filmek, sorozatok és könyvek világával ugrálunk körbe, csaholunk, morgunk, ugatunk. Készen álltok?

Hirdetés

Ahogyan a GameStaron pár napja olvashattátok, a CineStartól egy sajnálatos eset következtében el kellett búcsúznunk, viszont az élet nem áll meg, főleg annak fényében, hogy naponta tucatnyi szenzációs hír szállingózik Hollywoodból és a világ többi részéből, nekünk pedig nagyon viszket a tenyerünk azért, hogy megírjuk nektek ezeket. Egy korszak lezárult, de a Project029-nek köszönhetően egy másikat köszönthetünk, ugyanis a vállalat és a GameStar támogatásával a CineStar írói egy új brand alatt folytathatják eddigi munkájukat.

Hirdetés

Új név, új külső, a belbecs viszont cseppet sem változott: továbbra is az egykori CineStar szerkesztők (és mellettük majd idővel új arcok, és GameStarosok is) gondoskodnak róla, hogy naprakész hírek, premier előtti kritikák, belemenős és gondolatébresztő cikkek, különleges interjúk, toplisták, szinkronposztok, régi gyöngyszemek, könyvrovat, napi filmzene és rengeteg más érdekesség fogadjon titeket, ahányszor csak fellátogattok az oldalunkra.

 

Reméljük, hogy továbbra is velünk tartotok majd (kedvenc törzsolvasóinkat ezúton is köszöntjük!), és kialakítunk ismét egy nagyszerű közösséget, amelyért érdemes lesz nap, mint nap velünk kezdeni a reggelt, ránk pillantani ebédidőben és velünk befejezni a napot.

Éppen ezért arra kérünk titeket, hogyha szeretnétek támogatni a munkánkat, akkor vigyétek hírül, hogy a CineStar keménymagja most visszatért és folytatja ott, ahol abbahagyta, csak éppen új név alatt. 

Az oldal még nagyon béta, rengeteg minden változhat még a következő napokban, hetekben, legyetek türelemmel, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen a Puliwood (ha már a GS oldala), és hogy nektek minél kellemesebb legyen az itt töltött idő. Szóval köszi a türelmet, és ha bármi ötlet, észrevétel akad addig is, hálásan köszönjük, ha jelzitek nekünk (komment is lesz majd).

Facebook oldal is indult, már lehet is lájkolni, erre tessék bőszen kattintani!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.