Hirdetés

Ilyen volt a Puliwood első Trónok harca kvíze

|

Középfölde után Westeros trónviszályokkal teli világába tettünk egy kiruccanást, ahova egy valódi sztárvendég kísért el minket.

Hirdetés

Közvetlenül a Trónok harca nyolcadik évadának premierje előtt tartottuk meg legelső Trónok harca kvízünket, ahol a tél, a holtak, na meg a Lannisterek - akik ugye mindig megfizetik az adósságukat -, helyett a résztvevőknek ezúttal a Régi és az Új Isteneket is megizzasztó feladványokkal kellett felvenniük a harcot. Az egyik legnagyobb meglepetést viszont mégsem a kérdések nehézsége, hanem új műsorvezetőnk, Czető Roland (Havas Jon magyar hangja) jelentette, aki sorozatbéli megfelelőjével ellentétben pontosan tudta, hogy a Trónok harcában vagy győzöl vagy meghalsz.

Hirdetés

A résztvevők a már szokásosnak mondható könnyebb, bemelegítő kérdésekkel még egészen könnyen megbirkóztak, azonban az ezután következő feladványokkal már meggyűlt a bajuk néhány helyen, így ismét szinte egy-két pontnyi különbség döntött arról, hogy ki szerzi meg magának a képzeletbeli Vastrónt. Az első helyet ádáz küzdelemben a Drunken Bastards csapata szerezte meg magának, őket fél pont (!) lemaradással követte a Doom of Valyria, míg a dobogó harmadik helyére az Éjjeli Őrség tagjai állhattak fel. Azoknak sincs okuk szomorkodásra, akik valamilyen okból kifolyólag lemaradtak volna az eseményről, hiszen a galériában böngészve nekik is lehetőségük lesz belekukkantani a kvízen uralkodó fantasztikus hangulatba.

Innen is gratulálunk a győzteseknek és nem tudjuk eléggé kihangsúlyozni, hogy mennyire hálásak vagyunk, hogy ezúttal is megtiszteltetek minket a jelenlétetekkel. 

Fotók: Antal Zsani

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.