Hirdetés

Queen - Hungarian Rhapsody: Live in Budapest csütörtöktől a mozikban!

|

Szeptember huszadikától mozikban a Queen koncertfilmje a Népstadionbeli fellépéséről. A legendás számok és fellépés mellett betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé eddig soha nem látott felvételekkel!

Hirdetés

A 115 perces részben koncert, részben dokumentumfilmet eredetileg 1986-ban forgatták, ám újradigitalizálták, kiegészítették a próbákkal, a kulisszák mögötti és archív felvételekkel, interjúkkal, melyeket a Queen zenekar a Magic Tour során adott - a dolog pikantériája, hogy akad közöttük olyan is, amelyet soha nem láthatott a közönség. A nagy felbontásban, 5.1-es surround hangzással  érkező Hungarian Rhapsody: Live in Budapest világszerte szeptember huszadikán kerül a mozikba, itthon a Corvin Budapest Filmpalota és a Mi Mozink Óbuda adja biztosan, a folytatásban látható időpontokban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.