Hirdetés

Quentin Tarantino nem kíván többé a Disneyvel dolgozni

|

Hirdetés

Még tavaly decemberben történt egy kisebb konfrontáció a Star Wars: Az ébredő Erő és Quintin Tarantino legújabb filmje, az Aljas nyolcas vetítéseivel kapcsolatban. A Disney blockbustere ugyanis kitúrta a Cinerama Dome moziból a kultrendező alkotásának egyedi 70mm-es prezentációját, amit már jó előre megszerveztek az óriási filmszínházba. Mondani sem kell, hogy ez mennyire érzékenyen érintette Tarantinot, akinek feldúltsága jól kivehető az alábbi videóból: https://www.youtube.com/watch?v=_pd6yO-jBRo Azóta kiderült, hogy az esett mögött valószínűleg egy adminisztrációs tévedés áll, mintsem az, hogy a stúdió szándékosan szemétkedett volna, viszont úgy fest ez csöppet sem foglalkoztatja a rendezőt, aki egy friss interjúban elmondta, hogy végzett a Disneyvel.

Nem, egyszerűen átba**tak... Soha többé nem dolgoznék, semmilyen módon vagy formában újra (a Disneyvel) miután ezt tették velem. Kiba**tak velem azután, hogy egy csomó pénzt kerestem nekik a Ponyvaregénnyel. Ennél rosszabbul nem is bánhatnának egy korábbi alkalmazottjukkal, aki nagyon jó munkát végzett számukra.
Sajnos nem úgy tűnik, mintha a rendező egyhamar változtatna a véleményén. Habár személy szerint abszolút meg tudom érteni az álláspontját és eddig is jól elvolt a Disney nélkül is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.