Hirdetés

Quentin Tarantino már az új Star Trek-filmen dolgozna?

|

Legalábbis az ötletei megvannak hozzá.

Hirdetés

Aki az egyik legjobb és leghíresebb filmjét Star Trek-idézettel indítja rossz trekkie nem lehet. Quentin Tarantino pedig biztosan nem az (mármint rossz trekkie), ugyanis nagyon úgy fest, hogy köze lehet valamilyen formában az elkövetkezendő Star Trek-filmhez. Amiről már maguk a szereplők is kezdtek lemondani.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Tarantino megosztotta elképzeléseit egy új Star Trek-filmet illetően a Paramount fejeseivel és J.J. Abramsszel, aki jelenleg elfoglalt a Star Wars IX előkészületeit illetően, viszont elvonultak az írószobába. Belsős információk szerint ha minden jól megy, akkor Abrams a Mindenen túlhoz (vagy a Mission: Impossible-szériához) hasonlóan ezúttal is marad a produceri székben, Tarantino pedig rendezhetné az epizódot.

Ez azért is lenne furcsa, mivel az egykori tékás mindig is a saját elképzeléseit vitte a vászonra és ezek költségvetése egyenként nem haladta meg a 100 millió dollárt sem. Tarantino ugyanakkor már helyt állt egy-egy széria élén, még ha az a TV képernyőn is történt. Rendezett egy dupla epizódot a CSI: Helyszínelőkhöz, valamint a Vészhelyzethez is. Annak idején esélyes volt, hogy a Casino Royale-t is ő rendezze, de az ő elképzelései szerint a sztori a 60'-as években játszódott volna, és Pierce Brosnannel a főszerepben. Végül kiesett a pixisből, de elmondása szerint a producerek nem egy ötletét felhasználták a kész filmben.

Minden esetre érdekes lenne látni, hogy Tarantino mit hozna ki egy több száz milliós büdzséjű franchise-epizódból. Viszont ne éljük bele magunkat, ez még csak pletyka és ha meg is valósul, nem mostanában fog, de nem lenne szokatlan az egyébként is új utakat kereső direktortól. Az Aljas Nyolcashoz életében először zenét komponáltatott, méghozzá magával Ennio Morricone-val, aki végre meg is kapta a régen neki kijáró Oscar-díját, most pedig első alkalommal nyúl igaz történethez, méghozzá Sharon Tate meggyilkolását kívánja feldolgozni. Miután a filmjeit finanszírozó Weinstein Company Harvey Weinstein zaklatási ügyei miatt bajba került, Tarantino és filmje mögé a Sony állt be és egy 2019 augusztus 9.-ei dátumot ki is tűztek. Tate szerepére MArgot Robbie-t kérte fel, a férfi főszerepért pedig Leonardo DiCaprio, Tom Cruise és Brad Pitt is versenyben van jelenleg.

Vagyis ha valóban Tarantino rendezné az új Star Treket, az csak 2019 után, vagyis bő 10 évvel Abramsék rebootját követően kerülhetne a vásznakra. De azért már most kíváncsiak lennénk, ahogy Samuel L. Jackson klingon nyelven szórja a "Motherfucker!"-eket a Föderáció tagjaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.