Hirdetés

Quentin Tarantino kezébe kerülhet a Star Trek?

|

A rendező megemlítette, hogy milyen koncepció szerint rendezne egy Star Trek filmet, ha véletlenül felkérnék rá.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt még arcon röhögött volna a világ egy ilyen pletykát, miszerint Quentin Tarantinot ültetheti a stúdió a következő Star Trek projekt rendezői székébe. De ma már más szelek fújnak. A legutóbbi interjújában a direktor arról mesélt, hogy szívesen leülne tárgyalni erről az illetékesekkel.

Hirdetés

Az egész kérdés két évvel ezelőtt vetődött fel, ahol Tarantino egy podcast alkalmával bevallotta, hogy ha lehetősége volna, akkor belevágna a legendás sci-fi franchise-ba. Azt is megemlítette futólag, hogy mennyire nem volt megelégedve J. J. Abrams elgondolásával, főleg a Cumberbatch-féle Khan ábrázolással.

Szerintem most már tendenciózusan beleesnek abba a hibába, hogy az egész legénységet használni kell a filmben. Mindegyikben azt látjuk, hogy nagy szükség van Uhurára, Scottyra, Bones-ra, mindenkire minden percben. A karaktereket mindig reprezentálni kell a nagy egészben. Szerintem ez működhetne jobban is, mert néhány régi epizód fantasztikus, és egyedül a 60-as évek alacsony költségvetése és a 8 napig tartó forgatási időbeosztás volt az akadály - és még így is remek munkát végeztek. De lehetne néhány remek klasszikus részt kibővíteni minimum 90 percesre, és kihozni belőlük valami lenyűgözőt.

Tarantino néhány epizódot is megnevezett, amit egy az egyben el tudna képzelni a nagyvásznon. Ilyen például a "City on the Edge of Forever", ami egy olyan időutazós rész volt, ahol a főszereplők csapdába esnek az 1930-as évek New Yorkjában. De a mester említett pár emlékezetes részt Az új nemzedékből is. Persze ezek a beszélgetések még megerősítő jellegűek. Egyelőre csak az a biztos, hogy a direktor nem veti meg az ötletet.

Ki látna szívesen egy Tarantino stílusában elkészített Star Trek mozit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.