Hirdetés

R besorolást kap Riddick

|

Vin Diesel egy percig sem fog finomkodni a következő Riddick filmben és az R besorolás alapján nem leszünk vér, komorság és durvulás hiányában sem. Meglepő? Szükséges...

Hirdetés

Mióta csak tudomást szereztünk róla, hogy folyamatban van egy újabb Riddick film megvalósítása, azóta imádkozunk azért, hogy ne szúrja el valamelyik stúdió egy fiataloknak szánt, PG-13-as kategóriával, amelyben a vér is málnaszörpnek van feltüntetve. Emiatt egy cseppet sem kell aggódnunk, ugyanis Vin Diesel beváltotta korábbi ígéretét és a film valóban a legmagasabb, R-es besorolást kapja meg. A korhatár besorolásért felelős bizottság értelmezése szerint a film azért kapott egy nagy piros R betűt, mivel kemény erőszakot, káromkodást és szexuális tartalmat, meztelenséget vonultat fel. Hozzávetőlegesen, az eredeti Pitch Black mozi szintén R kategóriás volt, míg a folytatás, a The Chronicles of Riddick csupán PG-13. A Riddick sztorijában főszereplőnket egy látszólag élettelen, perzselő bolygón hagyják egyedül meghalni, azonban Riddick hamarosan szembetalálja magát a hely ragadozóival és egyetlen menekülési esélye, ha aktivál egy vészhelyzeti jeladót, ami zsoldosokat riaszt és ők sem éppen a megmentésére sietnek majd... A Riddick 2013-ra lett betervezve, Karl Urban és Katee Sackhoff mellékszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.