Hirdetés

Rachael Taylor csatlakozhat a Defendershez?

|

A Jessica Jonesból ismerős Rachael Taylor a Defendersben folytathatja Marveles karrierjét.

Hirdetés

Újabb ismerős arccal bővülhet a Marvel és a Netflix közös sorozata, a Defenders? Nos, megvan rá az esély. A stúdió már több színész feltűnését megerősítette, köztük olyanokét, mint Eka Darville (Malcolm Ducasse) és Elden Henson (Foggy Nelson), és most úgy fest, hogy Rachael Taylor is csatlakozhat a listához.

Hirdetés

A színésznő nemrégiben posztolt magáról egy videót Instagramra, amelyet edzés közben rögzítettek. A videón rózsaszín bokszkesztyűkkel látja el egy bokszzsák baját, és egy üzenetet is tűzött a poszthoz, ami így szól: "Vége a vakációnak! A bokszzsákos edzést szeretem legkevésbé (de éppen ezért kell megcsinálnom!)". Mindez mellé pedig a Jessica Jones-t és a Netflixet is megjelölte.

A rajongóknak természetesen nem kell bemutatnunk Taylor karakterét, Patricia "Trish" Walkert, akit a Jessica Jones 1. évadában alakított. Trish, amellett, hogy Jessica fogadott testvére és legjobb barátja, egy népszerű rádió műsort is vezet. Ha a Netflixes széria követi a képregények vonalát, akkor előbb-utóbb még ennél is több lesz, hiszen a füzetekben ő is szuperhősnek áll, Hellcat fedőnév alatt.

De mégis miért gondoljuk egy ilyen egyszerű videó alapján azt, hogy Thris visszatér a Defendersben? A nyomok után a forgatási időpontokat tanulmányozva érdemes kutatni. Azt figyelembe véve, hogy Taylor már most keményen veszi az edzést, arra következtethetünk, hogy egy közelgő szerepre készül. A Jessica Jones 2. évadának forgatása csupán jövőre veszi kezdetét, így nehezen tudjuk elhinni, hogy máris arra gyúr. Sokkal valószínűbb, hogy a Defendersre készül, aminek a munkálatai hónapokon belül elkezdődnek, és amiben szintén főszerepet kap sorozatbéli legjobb barátja, Jessica Jones.

A Defenders pontos premierjéről egyelőre nincs információnk, de a Marvel ígéretei szerint még 2017-ben felkerül a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.