Hirdetés

Megérkezett a Ragadozó madarak szinkronos előzetese!

|

Nehezen jutunk szóhoz az első képsorokat látva.

Hirdetés

Az Az Második fejezete elé időzítve már megnézhettünk egy rövid, kifejezetten a mozikba szánt kedvcsinálót, illetve színpompás plakátokon is megfigyelhettük nemrégiben a Ragadozó madarak összes szereplőjét. Ennek ellenére felettébb érett már a teljes értékű előzetes megjelenése, hiszen köztudottan a 2020-as év első képregényfilmje lesz a továbbra is Margot Robbie által megformált Harley Quinn agymenése.

Hirdetés

Noha az eddigi marketinganyagok meglehetősen Harley Quinn-központúak voltak, amely érthető annak fényében, hogy jelenleg ő a DC Moziverzum egyik, ha nem a legnépszerűbb karaktere, a legújabb képsorokon már a többi csapattagra is vethetünk pár szempillantást Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell) és Renee Montoya (Rosie Perez) személyében, a megmentésre szoruló Cassandra Cainről (Ella Jay Basco), valamint az ügyeletes, eredetileg Batman-gonosztevő Fekete Maszkról (Ewan McGregor) és Victor Zsaszról (Chris Messina) nem is beszélve. 

A Ragadozó madarakról nagyjából azt kell tudni, hogy a története a Batman által magára hagyott Gothamben fog játszódni, évekkel a Suicide Squad eseményeit követően. Mivel a Denevérember távollétében a városban eluralkodik a káosz, nem más, mint Harley Quinn verbuvál maga köré egy női tagokból álló társaságot, hogy megmentse a Fekete Maszk által üldözött Cassandra Caint. És hát valljuk be, az első teljes értékű kedvcsináló alapján tényleg nem egy hétköznapi szuperhősfilmmel lesz dolgunk hamarosan...

Szinkronos:

Eredeti: 

Teljes címén a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 2020. február 7-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.