Hirdetés

Ragadozók 2 - Biztossá válik a folytatás

|

Antal Nimródra felfigyelt a világ a Ragadozók és A szállítmány kapcsán, talán bejárhatja majd azt az utat, amit előtte sokan mások: lerendez pár belépő filmet, és utána fantáziálhat szabadon.

Hirdetés

Robert Rodriguez-től megkapta a lehetőséget és a Predators, avagy Ragadozók nem is szerepelt rosszul a kasszáknál, remek színészekkel operált és néhol még látványos is volt. A megjelenése után rögtön elkezdtek terjengeni a pletykák, miszerint folytatást szeretne Rodriguez, ám nem biztos, hogy Nimród rendezésében. A film producere, John Davis szerint nem kell aggódniuk a rajongóknak, jelen pillanatban szükséges a franchise szüneteltetése, de a későbbiekben újra fel tudják tálalni a folytatást. Davis egyébként nagyon bizakodó is egyben a második résszel kapcsolatban, ami biztosan folytatás lesz, nem előzmény, nem reboot, nem remake. Állítólag Schwarzenegger-t is megkeresték ezzel kapcsolatban (az első résznél is így tettek), de a tölgy jelenleg visszavonult a nyilvánosságtól és nem lehetett kicsikarni belőle érdemi választ. Arról nem esett szó, hogy Nimród rendezheti-e a Ragadozók 2-őt, esetleg Adrien Brody visszatér-e a főszerepben, de annyi bizonyos: a folytatás el fog készülni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.