Hirdetés

Ragadozók 2 - Robert Rodriguez álláspontja

|

Antal Nimród és Robert Rodriguez közösen hozták össze a 2010-es Ragadozókat, s rögtön a premier után felvetődtek pletykák magáról a folytatásról. A producer most erről beszél.

Hirdetés

A nagy terv az volt, hogy létrehozzanak egy új történetet, új helyszínen és új főhőssel, amely alapján majd leszűrik, hogy van-e kereslet újabb és újabb Ragadozók filmekre. Sajnos a film több, mint egy éve került mozikba és még mindig nem hallani szilárd vagy megerősített infókat a folytatásról, ezért a Playlist megkérdezte Robert Rodriguez-t a lehetőségekről. Az úriember elárulta, hogy még nem beszélt a 20th Century Fox-szal az ötletről, azonban tetszett a stúdiónak a tavalyi rész és nyilván benne lennének egy újabb epizódban, de jelenleg nagyon elfoglalt. Ha Rodriguez el is vállalja a rendezést, még mindig ott van előtte a Sin City 2, a Red Sonja és a két Machete folytatás. Vajon mikorra tudná besúvasztani? Ráadásul a Ragadozók 40 milliós büdzséből csak 127-ig vitte világszinten, hazai földön pedig csak 52-őt kapart össze, amely eredmény nem biztos, hogy elég lenne a Fox-nak egy folytatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.