Hirdetés

Raging Bull 2 - Az első képek

|

Ha szeretnéd tudni, hogyan telt a középsúlyú bokszoló, Jake La Motta élete még mielőtt "dühöngő bikává" vált, ez a film neked való! Azt viszont nem árt leszögezni, hogy Martin Scorsese és Robert De Niro nem szerepel a stáblistán.

Hirdetés

Martin Guigui író-rendező és csapata nemrég kezdte el forgatni a Dühöngő bika második részét, így máris megtekinthetjük az első fotókat. Az előzmény/folytatás La Motta "dühöngés" előtti és utáni korszakát mutatja be, ennek köszönhetően egy fiatalabb (Mojean Aria) és egy idősebb (William Forsythe) színész is eljátssza a világhírű bokszolót. A további szerepekben Tom Sizemore-t, Joe Mantegnát, Paul Sorvinót és Penelope Ann Millert láthatjuk. A rajongóknak egészen 2013-ig kell várniuk a filmre. A tovább után megleshetitek a megjelent két képet: egyiken egy bunyóhoz készülődnek a felek, a másikon pedig egy pókerpartira kukkanthatunk be. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.