Hirdetés

Rajongói képen a Bosszúállók és A Galaxis Őrzői együtt

|

Bár jelen helyzetben lehetetlen lenne megjósolni, hogy a Marvelnek mik a pontos tervei a jövőre nézve, nagyon is előfordulhat, hogy két szuperhősökből álló csapatát egyesíti egy főgonosz ellen.

Hirdetés

(A kép kattintás után teljes méretében tündököl)

A Bosszúállók című film hatalmas sikereket ért el, köszönhetően Joss Whedon rendezésének. 2014-ben bemutatkoznak A Galaxis Őrzői is, remélhetőleg hasonlóan minőségi produkcióban, miután semmi sem állhat már a Bosszúállók folytatásának útjába, ugyanis felmerült az a pletyka, hogy A Galaxis Őrzői eredetfilm vezeti fel a Bosszúállók 2-őt. A rajongók tűkön ülve várják, hogy a két csapat egyesüljön, ezért nem hagyatkoztak a Marvel lassú gépezetére, sokkal inkább összedobták maguk egy képen a két csoportot. Nos... retteg már, Thanos úr?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.