Hirdetés

Rally Car - Keanu Reeves versenyzőnek áll

|

Keanu Reeves egy Ágyúgolyó-futamra emlékeztető versenyzésben vesz részt, amit az Elrabolva 2. és 3. részének rendezője dirigál.

Hirdetés

Keanu Reeves produkciós cége, a Company Films olyan projekteket támogatott korábban a színésszel a főszerepben, mint a John Wick, A Tai Chi harcosa és a Szív/rablók és a következő két évre is készülnek meglepetésekkel: a Jeffrey Nachmanoff (Az áruló, Holnapután) által dirigált Replicas 2017-ben jön, míg jelen hírünk tárgya, a Rally Car egy kicsit később. 

Hirdetés

A Rally Car leginkább az Ágyúgolyó-futamra hasonlító autóversenyre helyezi a hangsúlyt, amelynek főszerepében Keanu Reevest láthatjuk egy szupersztár autóversenyző képében, akinek egy 19 éves kínai lány a másodpilótája. Mexikói, kínai, német, olasz és ausztrál csapatok fognak a filmben ellene versenyezni, a szereplőgárdát még most választják ki.

A forgatókönyvet Jeremy Lott (Kémkölykök) szerzi, amelyből a legfrissebb hírek szerint Olivier Megaton (Elrabolva 2-3, Colombiana, A szállító 3.) farag filmet, míg a produceri teendőket Stephen Hamel (John Wick, Utazók) látja el. A filmet nyáron kezdik el forgatni Sanghajtól a Góbi-sivatagon át egészen a Himalájáig, megfordulnak Kína legszebb tájain. A Rally Car várhatóan 2018-ban kerül a hazai mozikba. Bár a stáb miatt van okunk félni, mégis reméljük, hogy jól fog elsülni a koncepció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.