Hirdetés

Ralph Fiennes előállt egy Voldemort spin-off ötletével

|

Erősen kétséges, hogy ez a Harry Potter spin-off valaha elkészül, de megnéznénk.

Hirdetés

Hogy Ralph Fiennes valaha is újra bele fog-e bújni Voldemort bőrébe, azt nehéz megválaszolni. Főleg úgy, hogy jelen pillanatban a Legendás állatok-széria jövője is kérdéses. Mindenesetre azt senki nem veheti el Fiennes-től, hogy remek volt a sötét mágus szerepében, ahogyan azt sem vehetjük el tőle, hogy fantáziálgasson kicsit, hogyan is nézne ki szerinte egy spin-off film, melyben maga Voldemort a főszereplő. 

Hirdetés

Ralph Fiennes a The List című lapnak adott interjújában lamentált el a kérdésen, amikor is legújabb, The Forgiven című filmjét promózta Jessica Chastain színésznővel. Elmondása alapján a film, amiben visszahozná Voldemortot egy párkapcsolati dráma lenne, melyben a sötét nagyúr feleségét Jessica Chastain alakítaná és amelyben bepillantást nyerhetnénk a kettejük sajátosan elborult kapcsolatába. 

Úgy gondolom elég komplikált lenne. [a kapcsolat - a szerk.] Megszállottság jellemezné. Gyűlölnék egymást. Aztán újra összejönnének valamilyen fantasztikus varázsigék folytán. Elképesztő lenne köztük a szex, majd azt követően jönnének a traumatizáló különválásaik. A mágiát használnák arra, hogy manipulálják a másikat, majd pedig újra egymásba szeretnének. 

És hogy mindez nem lenne való gyerekeknek? Nem számít, Fiennes-t ez kevésbé zavarja. Maga az ötlet egyébként megérne egy misét, Chastain-t abszolút el tudnánk képzelni Voldemort partnereként, de gyanús, hogy ez inkább csak egy vágyálom marad. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.