Hirdetés

Ralph Fiennes lesz Alfred a LEGO Batman filmben

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy még egy remek hanggal bővült a Lego Batman film stábja, méghozzá Ralph Fiennes-szal, aki Batman megbízható inasát, Alfred-ot alakítja majd. Rajta kívül már 4 nevet tudunk biztosra: Will Arnett (Batman), Michael Cera (Robin), Rosario Dawson (Batgirl), Zach Galifianakis (Joker). A Lego-kaland Batmanes spin-offját a Robot Chicken sorozat állandó rendezője, Chris McKay rendezi majd, a forgatókönyvet pedig az Abraham Lincoln, a vámpírvadász és a Büszkeség és balítélet meg a zombik írója fogja szállítani. A történetről eddig csak annyit tudunk, hogy egy kérdést fog felvetni: Lehet-e Batman boldog? Ez persze még nem valami sok információ, de mivel a premier csak 2017 tavaszán lesz, így rengeteg időnk van még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.