Hirdetés

Rambo 5 - Stallone átadja a stafétát?

|

A Rocky mellett Stallone rendkívül nagy figyelmet szentelt másik híres karakterének, Rambo-nak is, de az ötödik rész helyett A feláldozhatókat forgatta le.

Hirdetés

Ennek ellenére a Rambo 5 sincs feledésbe merülve és a stúdió minden áron szeretné meggyőzni Stallone-t hogy folytassa újra egyszemélyes hadseregként, vagy mondjon le a dologról végképp és helyére mást ültetnek. A színész eleddig nem nyilatkozott a döntést illetően, ám Sean Hood forgatókönyvíró (Conan, a barbár) twitterén keresztül közzé tette, hogy találkozott Stallonéval és elárulta, hogy a színész leforgatja A feláldozhatók 2-őt és visszatér a Rambo 5-ben. Csupán arról nem döntöttek még, hogy végigviszi a sztorit, vagy átadja a stafétát egy fiatalabb alteregójának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.