Hirdetés

Rambo 5 - Stallone búcsúzik

|

Sylvester Stallone kora ellenére is rendkívül elfoglalt: most jelenik meg A feláldozhatók 2, hamarosan forgatja A feláldozhatók 3-at, bemutatás alatt a Bullet to the Head és a The Tomb is.

Hirdetés

Ennek ellenére nem tett le arról a vágyáról, hogy befejezze a Rambo sorozatot és méltó lezárást biztosítson a hősnek. Az idei CinemaCon keretein belül Sly egy interjúban árulta el, hogy a jövőben mindenképpen meg szeretné csinálni a Rambo ötödik részét, és hősi halált tervez majd fiatalkorunk akciólegendájának. Sly szerint Rambo nem halhat meg úgy, mint egy átlagember, mert ő epikus hős, és ezért az utolsó felvonásnak, a végső búcsúnak is epikusnak kell lennie. A film címe egyébként egyértelműen utal Stallone céljaira, hiszen Rambo: Last Stand-ként szerepel mindenhol. Dátum és egyéb tények egyelőre nem ismertek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.