Hirdetés

Rango - Sajtókönyv

|

Igazából nem követtem figyelemmel az eddig megjelent Rango anyagokat, de ha már az ember arcába (és e-mail postafiókjába) dobnak egy több oldalas sajtókönyvet, mégiscsak megemlékezik róla. És köszönetet nyilvánít a UIP Dunafilm-nek.

Hirdetés

Röviden szeretném megemlíteni, a UIP Dunafilm egyre több, és nagyobb iramú információval lát el bennünket, szóval ha valahol meglátjátok a nevüket, jusson eszetekbe, hogy ők a CineStar kebelbarátai (már amennyire ez létezik a sajtóban...mert ha igen, mi úgyérezzük van egy adag). És ezt önszántamból, nem kényszerítve mondom:).

De ez Nektek, olvasóknak is sok jót jelent, esetünkben ez az iromány 10 perce futott be a fiókba. Őszintén magáról a filmről nem szeretnék túl sokat dalolni, mivel írásom alatt terül el a sajtókönyv, amiből nem szeretnék már itt részleteket ellőni. Alapsztorinak ugye van a kaméleon, Rango (akit Johnny Depp alakít, bár a nők vonzalma nem hiszem hogy ebben a filmben ki tudna csúcsosodni), aki a hideg (ám barátságos) akváriumfaltól egészen a Mojave-sivatagig (Fallout-ban is szerepelt) eljut. És el is téved. Személy szerint amúgyis a 3D-s, és technológiai fejezet nyűgözött le (Én, a robot.)

Jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.